Biografia

Neix a Itàlia, on cursa els estudis reglats de Piano, primer al Conservatori de Música Luisa D´Annunzio de Pescara i després al Conservatori de Música Umberto Giordano de Foggia. Aquí, en 1983, obté el títol superior de Diploma di Pianoforte. Acabats els estudis musicals es trasllada a la Universitat de Bologna on cursa la carrera de Filosofia i Història fins a obtenir la Llicenciatura en 1987. Posteriorment, i, gràcies a una beca Fulbright, estudia uns anys a la State University of New York at Buffalo (E.U.A.) on obté el títol de Master of Arts in Philosophy  en 1990 i el Phd in Philosophy  en 1994. Després de tornar a Itàlia ensenya Filosofia i Històra en uns bachillerats i es dedica al treball de traducció per a unes editorials. Al mateix temps col·la bora amb el Departament de Filosofia de la Universitat de Chieti (Itàlia).
Viu a Sant Cugat des de l´any 1995. Al llarg d´aquest període, a més de dedicar-se a l´activitat de traducció i ensenyament d´idiomes, s’especialitza en la sensibilització musical de nens petits, i cursa seminaris de Pedagogia Musical per a 0-3 anys amb la professora Eulàlia Abad, al  Conservatori de Música de Bellaterra. Segueix també un Curs Introductiu a la Pedagogia Willems a l´Institut Joan Llongueres de Barcelona (2006) i l´any acadèmic 2008/09 cursa un Màster en Pedagogia Musical dirigit pel Conservatori de Música de Barcelona i la UAB. Completa el Màster amb una tesi sobre l´ús de les campanes segons el mètode Willems en l´educació musical a l´edat de 1 i 2 anys.
Actualment, a més de donar classes particulars de piano, ensenya piano i Sensibilització Musical al Centre d´Estudis Musicals Gymel i a escoles bressol. Cada any organitza recitals a la Casa de Cultura de Sant Cugat amb alumnes de piano i amb la participació d’estudiants de violí i cello. A la mateixa Casa de Cultura actua en concerts de piano a quatre mans i de trio de piano, violí i cello. Des del 2007 estudia Cant Líric a l´Escola de Música de Sant Cugat. En 2010 supera, amb nota de mèrit, un examen de cant de la ABRSM i comença l’estudi de la Flauta travessera.